4 december 2018 | Nieuws

Wil jij leren hoe je congressen, borrels, vergaderingen, (zakelijke) diners en andere events in goede banen leidt? Als je stage loopt bij de Horeca Academie, leer je de kneepjes van het vak van professionals en is er ruimte voor eigen initiatief. Vind jij het leuk om variërende werkzaamheden te verrichten en houdt je van een informele werksfeer? Lees snel verder om te kijken of deze vacature iets voor jou is.

Omschrijving stage

Medewerker Horeca & Events

Je werkt voor de afdeling Horeca  & Events van de Horeca Academie. De afdeling Horeca & Events bestaat uit een opleidingsrestaurant, vergaderzalen, en diverse events zoals congressen, workshops, bijeenkomsten en diners.

Je verzorgt naast de Horeca werkzaamheden ook kleine administratieve werkzaamheden zoals het voeren van acquisitiegesprekken met gasten, offertes opstellen en het bezighouden met voorraadbeheer.

 

Vereisten

–          Je volgt een relevante mbo- opleiding, bijvoorbeeld Zelfstandig Werkend Gastheer-/ vrouw niveau 3 of Horeca Ondernemer Manager niveau 4.

–          Je hebt passie voor de horeca, bent flexibel en creatief en deinst niet terug voor verantwoordelijkheid.

 

Wat bieden wij jou?

  • Gevarieerde werkzaamheden
  • Een enthousiaste leermeester
  • Passende stagevergoeding
  • Weekenden vrij

 

Bedrijfsprofiel

De Horeca Academie verzorgt horecaopleidingen met een zeer praktische insteek. Onze visie is dat leren dicht bij de praktijk moet blijven, dat mensen moeten leren van mensen uit het vak en dat leren leuk moet zijn. Deze visie dragen wij ook uit in onze organisatie. Dat betekent dat we initiatief toejuichen, fouten maken stimuleren als je ervan leert en veel lol maken.

Wil jij meer weten over deze stage of wil jij direct solliciteren? Mail ons: robin@horecaacademie.nl. Vragen? bel 070 302 99 56