7 augustus 2019 | Nieuws

Vandaag is de winnaar voor de Horeca Academie Studiebeurs Patisserie via social media bekend gemaakt. De gelukkige is een oud-studente van de Horeca Academie, Britt Bögemann. Haar motivatiebrief sprong er voor de jury het meeste uit. Britt mag in september met haar specialisatie opleiding starten.

Waarom deze studiebeurs?
De specialisatie opleiding Patisserie bestaat inmiddels 2 jaar bij de Horeca Academie. Het is altijd een groep met zeer getalenteerde en gemotiveerde studenten. Het is een meerwaarde voor een restaurant om een kok in dienst te hebben die zich in patisserie heeft gespecialiseerd. Dit geeft een restaurant net dat extra toefje expertise. Denk aan huisgemaakte bonbons en taarten en altijd eigen brood vooraf. Met de eenjarige specialisatie opleiding Patisserie van de Horeca Academie kan een kok in één jaar voldoende kennis opdoen om een restaurant op een hoger niveau te brengen.

Heb je deze actie gemist en wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van de Horeca Academie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief:

 

foto: Roos Bruins