Bij de Horeca Academie leer je in deze skills training hoe je een bord opmaakt met oog voor balans, kleur, structuur en presentatie. Je ontdekt hoe je plating professioneel en doelgericht aanpakt, en je gaat natuurlijk vooral zelf aan de slag.
Skills á la carte’
Deze training is er voor hobbykoks die willen leren hoe je een bord opmaakt als een echte chef. Maar ook voor (professionele) koks die meer verdieping zoeken in het waarom achter plating: waarom je iets op een bepaalde plek legt, welke balans er moet zijn, en wat er gebeurt met de beleving van een gerecht.
Deze training is onderdeel van het Skills à la carte-programma: korte, intensieve trainingen waarin je gericht werkt aan specifieke vaardigheden in de horeca en foodservice.
Je leert het niet alleen door te kijken, maar vooral door te doen. Je werkt met professionele materialen en krijgt direct feedback op jouw opmaak.
Data & Inschrijven
Deze training vind dit jaar één keer plaats op 2 vrijdagen in Amsterdam. Bekijk de kalender hiernaast voor de data. Kun je op deze dag niet, maar zou je wel de training willen volgen? Neem dan contact met ons op en dan zetten we je op een wachtlijst. De trainingsdag start om 11:00 uur en eindigt om 16:00 uur.
Let op, combineer dit a la carte Skills onderdeel met een ander onderdeel en ontvang korting!
Menu samen stellen
Kies je één gerecht a la carte of stel je eigen menu samen. Het is aan jou, bij elke menu samenstelling krijg je een gepaste korting.
De keuze vind je op deze pagina, klik door op de training om er meer over te leren.
Skills | Korting op totaalbedrag |
2 trainingen | 3% |
3 trainingen | 5% |
4 trainingen | 10% |
5 of meer | 15% |
Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.
Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over onze opleiding en willen je na inschrijving uitnodigen voor een gesprek en een meeloop dag.
Schrijf je hier direct in voor deze opleiding.
Dag 1: 11:00 uur- 16:00 uur datum 8-05-2026
Dag 2: 11:00 uur- 16:00 uur datum 15-05-2026