De Horeca Academie Spring School biedt deze lente kookcursussen voor iedereen die deze intensief aan de slag wil gaan met basistechnieken gericht op het bereiden van gerechten.
Volg een cursus aan de Spring School om je voor te bereiden op een van onze koksopleidingen of als je gewoon houdt van koken en verdieping wilt.
- Ons aanbod
- Werken in de keuken
- Nieuw: Leermeester online
- Op maat opleidingsadvies
- Kookclinic
- Cursus Professioneel Koken
- Keuken Assistent (KAS 1)
- Keuken Assistent (KAS) BBL mbo niveau 1
- Basiskok
- Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
- Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
- Leidinggevende keuken
- Patisserie (specialisatie)
- HACCP online
- Allergenen online
- Spring School
- English please
- Werken in de bediening
- Voor bedrijven
- Werken in de keuken
- Schrijf je in
- Open dag
- Over ons
- Contact
- Take away
- Dineren
- Locaties