Vanavond worden er in de persconferentie versoepelingen bekend gemaakt voor de horeca en cultuursector. Cafés en restaurants mogen weer open tot 22.00 uur!
Dit betekent voor de Horeca Academie dat wij ons restaurant ook weer voor gasten mogen open stellen. Wij openen onze deuren vanaf 31 januari 2022, met een nieuw concept.
Chefs table
We starten met een intieme ‘Chefs table’ voor maximaal twaalf personen. Hierbij serveren de studenten de gerechten en drankjes zelf aan de gasten, zodat zij de volledige restaurant ervaring krijgen. Zij koken hier een drie-gangen menu voor slechts €17,50. Reserveren raden wij dus zeker aan, want wij weten uit ervaring ( bijvoorbeeld bij de Horeca Academie in Zwolle) dat onze ‘Chefs table’ avonden zeer geliefd zijn. Geleidelijk zullen we dit verder gaan uitbreiden, dus houd onze website in de gaten voor updates. Let op er kan alleen betaald worden met pin!
De Chef table bij de Horeca Academie in Zwolle is vanaf volgende week ook weer geopend. Hiervoor stonden al reserveringen en deze blijven staan tot april. Deze avonden zitten dus helaas al vol tot en met het einde van het jaar.
Het menu
Het menu wordt samengesteld door onze docenten en is gericht op het lesthema van de dag. Het thema voor het menu van volgende week is ‘vlees’. In het menu kun je genieten van onder andere kroketjes van kalfsvlees en pulled pork van de kamado.
Reserveer direct!
Bekijk het volledige menu op de dineren pagina en reserveer direct —-> hier!
Wij laten je graag zien hoe een lesdag eruit ziet bij de Horeca Academie. Het is daarom mogelijk om een proefles te volgen voor één van de koksopleidingen.
Meld je snel aan, want de proeflessen zitten snel vol.
Ons nieuwe jaar start goed. Wij zijn druk bezig met het inrichten van de keuken op onze nieuwe locatie bij The Kitchen Republic in Amsterdam. Eind januari starten wij daar onder andere met onze vernieuwde Professional Chef opleiding Level 3. Deze vernieuwde opleiding zal de eerste serieuze stap zijn naar onze verdere ontwikkeling binnen het modulair opleiden. Een kleine beknopte versie van het lesprogramma:
I
Module 1 . Six Week Curriculum Outline Summary .
“Laboratory of the Senses”
II
Module 1 . The Core Student Objectives . Tasks . Knowledge and Skills
III
Lesson Planning . Module 1 . Lesson 1 . Field Research
IV
Lesson Planning . Module 1 . Lesson 2 . The Food Lab
V
Lesson Planning . Module 1 . Lesson 3 . The Kitchen Practicum
Vrijdag as. geven wij alvast onze eerste Clinic op onze nieuwe stek en gaan we vanaf volgende week ook verder met onze koksgroep en professional chef level 2.
Ook in Den Haag, Houten en Zwolle en met onze trainingen gaan wij er weer tegenaan in het nieuwe jaar. Heb jij vragen over een opleiding of training, neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag in het nieuwe jaar!
English below
Morgen is het weer zo ver! Tijd voor een onvergetelijk webinar door onze koks docent Jorgen van der Veer. Het onderwerp is Spring vegetables, juist, het webinar wordt geheel in het Engels gegeven zodat onze internationale studenten ook aan kunnen sluiten. Inmiddels worden de webinars steeds populairder, jij mag je gratis aanmelden.
Ben je morgen om 10:00 uur online? Meld je alvast aan via de volgende link: Spring Vegetables (webinargeek.com)
Heb je vanavond al zin om heel veel leuke dingen te leren? Bekijk dan onze eerder gehouden webinars terug op ons Webinar channel
Looking forward to tomorrow! Time for an unforgettable webinar by our chef teacher Jorgen van der Veer. The topic is Spring vegetables, right, the webinar is given entirely in English so that our international students can also join. The webinars are now becoming increasingly popular, you can register for free.
Will you be online tomorrow at 10am (Dutch time)? Register in advance through the following link: Spring Vegetables (webinargeek.com)
Are you allready in the mood to learn a lot of fun things tonight? Then view our previously held webinars back on our Webinar channel
Als je niet precies weet wat er op het gebied van horeca opleidingen, online cursussen en trainingen in de Horeca aangeboden wordt, dan komen wij graag bij je langs voor vrijblijvend advies.
Je kunt ook direct jouw medewerkers inschrijven voor een van onze reguliere opleidingen of trainingen.