• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Branche & mbo opleidingen
      • 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
      • 🇳🇱 Entree Kok Branche
      • 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
      • 🇳🇱 Basiskok Branche
      • 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
    • Skills a la carte
      • Basic Skills
      • Brood
      • Plating skills 1
      • Gedistilleerd & Cocktails
      • Barista training
    • English please
      • 🇬🇧 Professional Chef Junior
      • 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
      • 🇬🇧 Professional Chef Advanced
      • 🇬🇧 Professional Chef Expert
      • 🇬🇧 Professional Culinary Course
    • Trainingen
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Boost training op maat
      • Sociale Hygiëne online
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
    • Kook Clinics
      • Kook Clinic informatiepagina
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Zoeken
  • Branche & mbo opleidingen
  • English please
  • Trainingen
  • Kook Clinics
  • Skills a la carte
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Vacaturesite
  • Nieuws
  • Locaties
  • Contact
  • Over ons

Belangrijke informatie
voor bedrijven.

Home > Informatie voor bedrijven

4 maart 2020

Coronavirus

De Horeca Academie volgt de richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus en houdt de ontwikkelingen nauw in de...
Lees verder...
16 oktober 2019

Horeca Academie tekent samen met 47 Haagse horecabedrijven de Sectordeal horeca, hospitality en toerisme

Onder toeziend oog van de trotse wethouder Bert van Alphen (Groenlinks) tekende Antoine Defesche (directeur Horeca Academie) op dinsdag...
Lees verder...
3 september 2019

Wat weten jouw medewerkers écht van jullie assortiment gedistilleerde dranken?

Weten de medewerkers die bij jou achter de bar staan of in de bediening goed wát ze serveren? Wat...
Lees verder...
28 juni 2019

Nomineer jouw medewerker voor de studiebeurs Patisserie

Waarom een specialisatie opleiding Patisserie? Het is een absolute meerwaarde voor een restaurant om een kok in dienst te...
Lees verder...
26 juni 2019

Plaats een vacature op onze website op onze vernieuwde vacaturesite!

Trots presenteren wij onze vacaturesite! Vanaf nu is het mogelijk om als leerbedrijf of werkplek jouw vacature onder de...
Lees verder...
1 2 Volgende

Branche & mbo opleidingen

  • Entree kok Branche
  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Brancheopleiding Kok
  • Basiskok
  • Next Gen Chef
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)

Trainingen & Clinics

  • Leermeester in de Horeca
  • Kook Clinic
  • Leermeester online
  • Professioneel Leidinggeven
  • Sociale Hygiëne online
  • Boost training op maat

English please

  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert
  • Professional Culinary Course

Skills á la carte

  • Skills a la carte

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions