• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Werken in de keuken
      • Entree Kok Branche
      • Entree Kok BBL mbo niveau 1
      • Basiskok
      • Brancheopleiding Kok
      • Next Gen Chef
      • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
      • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
      • Kook Clinic
      • Cursus Professioneel Koken
      • Leermeester online
      • HACCP online
    • Cursussen
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • English please
      • Professional Chef Junior
      • Professional Chef Intermediate
      • Professional Chef Advanced
      • Professional Chef Expert
      • Professional Culinary Course
    • Werken in de bediening
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Sociale Hygiëne online
    • Voor bedrijven
      • Horeca Skills training
      • Boost training op maat
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Barista training
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Studenten
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • English please
  • Werken in de keuken
  • Werken in de bediening
  • Summer School
  • Voor bedrijven
  • Vacaturesite
  • Zoeken
  • Nieuws
  • Locaties
  • Contact
  • Over ons

Wat gebeurt er op de
Horeca Academie?

Home > Informatie voor de student

24 maart 2020

Aan onze studenten…

Beste Studenten van De Horeca Academie, Mede namens mijn compagnon Roland de Groot en alle medewerkers van de Horeca...
Lees verder...
23 maart 2020

Vragen en antwoorden (Q&A)

English version below Wij ontvangen veel vragen van onze studenten over het Coronavirus m.b.t. hun studie en werk. Het...
Lees verder...
15 maart 2020

De Horeca Academie gaat dicht tot en met 6 april 2020

Het kabinet heeft besloten dat alle scholen en horeca moeten sluiten om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Ook...
Lees verder...
12 maart 2020

Maatregelen Horeca Academie met betrekking tot het Coronavirus

Horeca Academie blijft open en lessen gaan door Naar aanleiding van het advies van het RIVM om mbo scholen...
Lees verder...
4 maart 2020

Coronavirus

De Horeca Academie volgt de richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus en houdt de ontwikkelingen nauw in de...
Lees verder...
1 2 3 4 Volgende

Werken in de keuken

  • Entree kok Branche
  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Next Gen Chef
  • Basiskok
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
  • Cursus Professioneel Koken
  • Kook Clinic

Werken in de bediening

  • Op maat opleidingsadvies
  • Boost training op maat
  • Professioneel Leidinggeven
  • Leermeester online
  • Sociale Hygiëne online

English please

  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert
  • Professional Culinary Course

Horeca Ondernemer

  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Horeca Skills training
  • Boost training op maat
  • Leermeester online
  • Leermeester in de Horeca
  • Professioneel Leidinggeven
  • Barista training

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions