Gratis Training Menu Engineering

Weet jij welke gerechten in jouw menukaart echt goed scoren en wil jij meer inzicht krijgen in hoe de gerechten presteren?

Tijdens de training menu engineering leer je meer over het gerecht met het grootste aandeel in de totale winst en hoe je alle gegevens over jouw gerechten op de juiste manier in kaart brengt.

Op maandag 10 juli 2017 verzorgt de Horeca Academie van 13:00-16:00 een Gratis Training Menu Engineering. 

Direct inschrijven
Maximaal 20 personen
GRATIS
Maandag 10 juli 2017
Tijd: van 13:00 uur tot 16:00

Wat ga je leren tijdens de training? 

Bij de speciale ( gratis) training menu engineering gaan wij samen met jou en de menukaart van jouw zaak ( de zaak waar je werkt) aan de slag, om duidelijkheid te scheppen in de prestaties van de gerechten.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Verkoopanalyse
  • De 4 categorieën waarin gerechten worden geplaatst (wat zijn, hardlopers, honden, cash cows en slapers?)
  • Promotie van gerechten op de menukaart
  • Aanpassingen per gerecht
  • Verhogen van de winstmarge van een gerecht

De gratis training menu engineering is op maandag 10 juli 2017 van 13:00 uur tot 16:00 uur. 

Menu engineering is een lesthema dat bij de BBL mbo opleidingen Leidinggevende keuken niveau 4 en Horeca Ondernemer Manager niveau 4 uitgebreid aan bod komt. Naast deze training wordt er dus ook aandacht besteed aan wat je tijdens deze opleidingen gaat leren. Beide opleidingen starten in september van dit jaar. Je leert hier binnen één jaar de skills die horen bij leiderschap en ondernemen in de horeca.

Deze opleiding leiden tot het SVO diploma, dit zijn officiële mbo diploma’s. Je gaat één dag in de week naar school, de rest van de week ben je bij je (leer)bedrijf aan de slag. Op de Horeca Academie wordt de lesdag gebruikt voor het opdoen praktische kennis en leiderschapsskills. Op een lesdag heb je 7 uur les, in een ontspannen omgeving.

Is de 1- jarige mbo opleiding Leidinggevende keuken niveau 4 iets voor jou?

Je zoekt de kennis en vaardigheden om de volgende stap in je carrière te maken. De stap naar leidinggevende die, naast een prachtig product, ook verantwoordelijk is voor rendement, personeelsbeleid, formule-management, budgetteren en calculeren. Dit betekent dat je naast (meer) verstand van je vak ook managementvaardigheden gaat ontwikkelen. Lees meer…

Is de 1- jarige mbo opleiding Horeca Ondernemer Manager niveau 4 iets voor jou? 

Je wilt ondernemen, je eigen bedrijf leiden of je eigen afdeling runnen. De praktische kneepjes van het vak ken je al, maar je wilt ook leren om aan het stuur te staan. Jij wilt weten hoe je een horeca onderneming leidt of start. Jij hebt een passie om voor jezelf te beginnen en je bulkt van de ideeën.  Bij de opleiding Horeca Ondernemer Manager aan de Horeca Academie, leer je alles wat je moet weten, om te starten. Lees meer..

 

Inschrijven gratis training
Bel me terug

Open day

  • Je gegevens

  •  

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten