De Horeca Academie en ik hebben elkaar bij toeval gevonden – of is er wel zoiets als toeval? Ik had al een tijdje de intentie om de stap richting het onderwijs te maken.

Mijn reis in de horeca begon jong en de beslissing om naar de hotelschool in Den Haag te gaan was snel gemaakt. Ik wilde ontdekken wat er allemaal nodig is (achter de schermen) voor het functioneren van verschillende outlets. Zelf ben ik gastvrij, zorgzaam, sociaal en ondernemend. Daarom heb ik met plezier in hotels, restaurants, cafés en een chocolaterie gewerkt. In de corporate wereld heb ik veel ervaring opgedaan in event management, projectmanagement, sales, relatie beheer en operations.

Wie ben ik in een notendop?
– Heb 80% van mijn leven in het buitenland gewoond (in 7 landen).
– Stapte in 2010 op Australische bodem, wat voor max 11 maanden zou zijn. Uiteindelijk ben ik 7,5 jaar later terugverhuisd naar Nederland.
– Heb een dochter en een zoon, met een verhaal achter elk van hun namen.
– Probeer veel culturen en avonturen te ervaren door middel van reizen en eten.
– Volg filosofieën van mindfulness, yoga en welzijn. Vanaf september ben ik ook yoga docent.

Ik ben er helemaal klaar voor om mensen te helpen hun passie te volgen en dus een rockstar van hun toekomst te worden. Een van mijn doelen is : ‘Never work a day in your life!’.

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten