Ik vind de horeca een super mooi vak, ik ben een aantal  jaar geleden de horeca in gerold en heb toen ook opleidingen bij de Horeca Academie gevolgd. Wat mij aanspreekt aan het vak is in eerste instantie natuurlijk de gasten, met mensen werken.

Omdat ik me meer ben gaan verdiepen in de horeca zie ik wat het allemaal te bieden heeft. Het leuke aan werken bij de Horeca Academie is dat geen dag hetzelfde is. Iedere dag andere leerlingen die je ziet opbloeien in de loop van het schooljaar. Elke leerling heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen leerbedrijf maar het mooiste van allemaal;  zijn eigen plan. Het geeft een mooie sfeer en een goed gevoel dat wij als team kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van deze plannen en dromen van de leerlingen. En tegelijkertijd komen zo ook mijn eigen plannen en dromen uit.

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten