1 februari 2017 | Nieuws

Sinds vandaag is het mogelijk je in te schrijven voor de nieuwe Horeca Academie Barista training!

Deze Barista training is speciaal voor mensen die met een professioneel espresso apparaat werken of willen gaan werken. Ook voor hobbyisten en koffie liefhebbers is deze training zeer leerzaam en leuk. De training leert de deelnemer eerst over het verschil van de kwaliteit van koffiebonen en waar bij de aanschaf en het bewaren van koffiebonen goed op gelet moet worden.

Na de training herkent de deelnemer hoe de beste cremalaag eruit ziet en proeft wanneer een espresso een verkeerde doorlooptijd heeft gehad vanwege een verkeerde afstelling van de maler.  Melk opschuimen voor de perfecte cappuccino of latte macchiato komt ook ruim aan bod. Bij de Horeca Academie staat leren door te doen centraal, dus de deelnemers zijn vooral zelf bezig met het leren werken met de machine. De trainings is twee dagdelen en is een aanrader voor iedere koffie liefhebber.

 

Bekijk hier meer informatie over de Barista training en de trainingskalender.