6 oktober 2016 | Nieuws

Wij organiseren regelmatig een open dag.  De eerstvolgende open dag is op 24 oktober 2016

Als je je voor deze open dag inschrijft word je automatisch op de hoogte gehouden van de workshops en activiteiten die we tijdens de open dag organiseren.

Je kan uiteraard ook een andere keer langskomen, maak dan een afspraak via ons contactformulier of bel ons gerust op. Wij horen graag van je.

tale Away

  • Ik ben geïnteresseerd in de opleiding:

  • Ik ben geïnteresseerd in de locatie:

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief:

Tijdens de open dag maak je vrijblijvend kennis met  de Horeca Academie. De dag bestaat uit verschillende workshops en informatie bijeenkomsten.

Je bent welkom op 24 oktober vanaf 13:00 tot 18:00.

Onderzoek of onze kleinschalige en praktijkgerichte lesmethode jouw bevalt en ervaar hoe leuk leren kan zijn! Wil jij een beroepsopleiding doen voor de horeca, een korte training, cursus of masterclass volgen? Iedereen is welkom en mag binnen lopen vanaf 13:00 om te proeven en mee te maken hoe het is om leerling bij de Horeca Academie te zijn.

 

Basiskok n2 en Zelfstandig Werkend Kok n3

Niet alleen staan wij, maar ook onze leerlingen je graag te woord om over hun opleiding en hun school te vertellen. Je bent getuige van een reguliere lesdag bij de Horeca Academie en wie weet ben jij ook bereid om om zelf de handen uit de mouwen te steken en ons te helpen om heerlijke gerechten te maken. Daarom is een van onze docenten Jörgen aanwezig om je al een aantal kneepjes van het vak te leren!
Tijdens de open dag is er een reguliere les van de opleiding Zelfstandig Werkend Kok bezig. Iedereen kan binnenlopen tijdens deze les.

 

Gastheer Gastvrouw niveau 2

Heb je interesse in de opleiding Gastheer Gastvrouw? Doe dan mee met de Barista Workshop of help onze studenten bij het dekken van de tafels en sfeer te creëren in ons restaurant voor het diner die avond.

 

Horeca Ondernemer Manager en Leidinggevende in de Keuken n4

Is jouw droom ondernemer worden, of wil jij je verder ontwikkelen als leidinggevende ?
Kom naar de open dag om een mini-training bij te wonen. Persoonlijk leiderschap en inhoud van onze niveau 4 opleidingen komen aan bod ! De mini training vindt plaats om 14.00 uur en om 16.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Meld je hier aan voor deze mini training.

Je mag natuurlijk ook altijd een ander keertje langskomen. Je kan ons hiervoor op doordeweekse dagen bereiken tussen 8:30 en 17:00.

Je kan op deze dag ook komen dineren bij onze leerlingen Zelfstandig Werkend Kok en Gastheer Gastvrouw de Horeca Academie, om 18:00 start het diner, bel om te reserveren naar 070 302 99 56.

Hieronder kun je je inschrijven voor de open dag. We houden dan rekening met je komst en herinneren je vlak van te voren. Wanneer je van te voren aangeeft dat je komt, ontvang je een kortingsbon voor dineren bij de Horeca Academie. Tot snel!

tale Away

  • Ik ben geïnteresseerd in de opleiding:

  • Ik ben geïnteresseerd in de locatie:

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief: