Ik ben Maarten Verheijke en sinds juni 2017 werkzaam als Accountmanager voor de Horeca Academie. Tijdens mijn HBO studies AD ondernemen en Small Business & Retail Management heb ik mij gespecialiseerd in marketing en sales.

Na mijn studie heb ik mede door mijn voorliefde voor de horeca, ervoor gekozen om bij de Horeca Academie aan de slag te gaan. De veelzijdigheid van de sales en marketingwerkzaamheden in combinatie met de bruisende horecasector zorgen ervoor dat iedere werkdag anders en uitdagend is.

De Horeca Academie is een fantastische werkplek.  De ambiance is uniek. Ik zit met mijn computer midden in de horeca. Om een kopje koffie te halen loop ik dwars door de keuken waar op dat moment de meest heerlijke gerechten worden bereid.

Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het informeren en adviseren van potentiële leerlingen over onze opleidingen, het verkopen van onze opleidingen en trainingen aan particulieren en horecabedrijven, het maken van nieuwsbrieven en andere reclame uitingen en het in contact brengen van potentiële leerlingen met erkende leerbedrijven. Dus, wil jij een horeca opleiding doen en ben je opzoek naar een leerbedrijf? Neem dan gerust contact met mij op.

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten