Sinds februari 2018 werk ik op de Horeca Academie. De gastvrijheidsindustrie trok mij altijd al; stewardess of toch hotelschool. Ik ben toch wel een huismus dus de laatste is het geworden. Eerst de middelbare- en vervolgens de hogere hotelschool Den Haag.

Mijn eerste bijbaan horeca gerelateerd was in de afwas bij het Stadskoffyhuis in Delft. Op de Beestenmarkt liep ik over het terras in de bediening en stond ik achter de bar. Stages bij Savelberg, Grand Winston en the Royal Windsor in Brussel.

Later kwam ik bij Elzenduin in ter Heijde. Wat was dat een geweldige plek, zo dichtbij het strand. Daar zagen mijn dagen er zeer divers uit; telefoon- en mailverkeer, maken van offertes, klachtenbehandeling etcetera. Jammer genoeg kwam aan die periode een einde door overname.

Toen maakte ik een uitstap naar een andere bedrijfstak. Ik zat een aantal jaren in het notariaat maar mijn ‘hang’ naar de horeca bleef. Op facebook zag ik een vacature en heb daarop gereageerd. Tijdens de gesprekken, goed gevoel en click!

Ik hou van reuring. Vind het heel lekker dat de dagen zo verschillend zijn hier op de Horeca Academie. Voel me helemaal in mijn sas door het contact met de studenten, docenten en de leerbedrijven!

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten