Samen met Antoine Defesche heb ik de Horeca Academie opgericht. Ik heb daarvoor lang in de Horeca gewerkt als directeur van diverse hotels. We hebben de Horeca Academie opgericht omdat we zagen dat het huidige MBO onderwijs onvoldoende opleid voor het vak , zoals dat in de praktijk wordt uitgeoefend.

Daarnaast vind ik de onderwijsinstellingen ook groot en onpersoonlijk. Persoonlijk vind ik het een enorme uitdaging om onderwijs te verzorgen dat leuk is. Zelf heb ik mijn hele middelbare schoolperiode mijn “tijd uitgezeten”.  Ik wil met leuke lessen de passie en het talent van de deelnemers naar boven halen. Die missie heb ik ook bij Threewise. Dat is een bedrijf dat ik ook met Antoine heb opgezet en waarmee we trainingen en opleidingen verzorgen in de zorg.  Ik haal veel inspiratie uit mijn gezin. Van mijn twee zoons leer ik hoe ze in beweging komen en wat juist niet werkt. Een betere managementcursus is er niet. Ik doe aan improvisatietheater en leer daar flexibel te denken en uit te gaan van wat er is in plaats van wat er zou moeten zijn. Ik leer daar ook veel actieve werkvormen. Als ik mijn hoofd even leeg wil maken, ga ik lekker kitesurfen in Scheveningen. Ik hoop echt dat ik mijn idealen waar kan maken  met de Horeca Academie en sta altijd open voor suggesties.

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten