Samen met Antoine Defesche heb ik de Horeca Academie opgericht. Ik heb daarvoor lang in de Horeca gewerkt als directeur van diverse hotels. We hebben de Horeca Academie opgericht omdat we zagen dat het huidige MBO onderwijs onvoldoende opleidt voor het vak , zoals dat in de praktijk wordt uitgeoefend.

Inmiddels ben ik niet meer als leidinggevende betrokken bij de Horeca Academie, maar wel als docent. Ik heb ervoor gekozen om met mijn kennis en ervaring als Horeca Manager en als ondernemer, mensen verder te helpen in hun leven. Het praktijkgerichte en kleinschalige onderwijs dat we bieden bij de Horeca Academie spreekt me zo aan, dat we met de Threewise Zorgacademie, een vergelijkbare manier van opleiden hebben geïntroduceerd voor de zorg. Daarnaast ben ik directeur van Knowledge Monk, waar we digitale leermiddelen ontwikkelen.
Ik wil met leuke lessen de passie en het talent van de deelnemers naar boven halen.

Ik haal veel inspiratie uit mijn gezin. Van mijn twee zoons leer ik hoe ze in beweging komen en wat juist niet werkt. Een betere managementcursus is er niet. Ik doe aan improvisatietheater en leer daar flexibel te denken en uit te gaan van wat er is in plaats van wat er zou moeten zijn. Ik leer daar ook veel actieve werkvormen. Als ik mijn hoofd even leeg wil maken, ga ik lekker kitesurfen in Scheveningen. De missie die ik heb is om mensen verder te helpen in hun werk en hun leven.

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten