Als kind dacht ik: nooit horeca! Veel te hard werken! Ik zag als horecakind mijn ouders elke dag in touw. Maar dan toch, blijkt, dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik kreeg plots de drive voor een eigen zaak, ik omarmde opeens deze tak van topsport! Als 1 team voor gasten zorgen en het mensen naar de zin maken! Ik volgde met veel plezier de Hotelschool, en kon aan de slag in hele leuke zaken in het bruisende Amsterdam.

Na ruime ervaring op doen was ik klaar om mijn eigen restaurant te starten. Een eigentijdse zaak waar het draaide om liefde voor het vak, professionaliteit, vers, puur, gastvrijheid en natuurlijk: smaak! We creëerden hier veel moois en lekkers voor veel lieve, diverse, leuke, interessante gasten!

Na 10 jaar had ik zin in een nieuwe uitdaging. Ik heb onlangs Opscheppen met Severine opgericht: Een all-in-1-horecaconcept. Ik zie mezelf momenteel als een doortastende horeca liefhebster en richt me op de inspirerende diversiteit van ons vak. Naast de functies horecadocent en trainer zet ik mee ook graag in voor fine-dining aan huis. Echt uiteten, maar dan thuis!

Op de Horeca Academie voel ik me als docent als een vis in het water. Hier kan ik al mijn ervaring en enthousiasme inzetten voor de nieuwe professionals. Onze gemotiveerde deelnemers zijn iedere les een heerlijke uitdaging. Het is een mooie taak om ze passende tools voor de huidige horeca aan te reiken. Omdat we tevens hun mentor zijn krijg je de juiste connectie en kun je voldoende persoonlijke aandacht geven. De visie van de Horeca Academie: Leren mag leuk zijn sprak mij direct aan en ik zet me graag in voor deze groeiende  organisatie waar alles net even anders gaat! Iedere deelnemer is bijzonder en uniek!

(Mee)denken in oplossingen is mijn motto!

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten