Mijn naam is Frans van Camp en ik werk vanaf 2018 voor de Horeca Academie. 

Naast mijn lesgeven ben ik mede- eigenaar van een horecabedrijf en eigenaar van een adviesbureau voor de horeca. 

Een studie aan de Hotelschool bracht me in de Hoofdstedelijke hotellerie en later, met een drietal eigen horeca zaken, tot restaurant eigenaar in dat zelfde Amsterdam. Na verkoop van het bedrijf ben ik mij gaan toeleggen op mijn bureau voor advies voor de horeca en catering. 

Vanuit deze achtergrond heb ik de juiste kennis om van toegevoegde waarde te zijn en jonge mensen voor te bereiden op het ondernemerschap! De ervaringen van ‘een leven lang horeca’ gebruik ik om mijn lessen praktijk gericht te maken. 

Het is inspirerend om met jonge mensen om te gaan en samen kennis te vergaren. Daar wil ik graag aan bijdragen.

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten