Mijn naam is Robin van Schijndel. Ik ben 22 jaar en sinds september 2018 werkzaam op de Horeca Academie als Floor manager.

 

Horeca is mij met de spreekwoordelijke ‘paplepel’ ingegoten. Mijn ouders hebben beide een horecazaak gehad en ook ik begon op mijn 14de met een bijbaantje als afwashulp, waarna ik al snel de overstap naar zowel keuken als bediening maakte. De keuze voor een vervolgopleiding was dan ook snel gemaakt. Horeca! 

Ik ben begonnen op de Horeca Academie als stagiair. Voor mijn afstudeerstage voor de opleiding Horeca Ondernemer Manager op Het Koning Willem 1 College in ‘s-Hertogenbosch was ik op zoek naar een functie waarbij ik zelfstandigheid en verantwoordelijkheid kon krijgen. De Horeca Academie heeft mij tijdens mijn stageperiode geheel vrij gelaten, ook hebben ze mij de handvaten gegeven om mezelf te kunnen ontwikkelen. Zo heb ik tijdens mijn stage periode diploma’s en certificaten gehaald voor onder andere Leermeester in de horeca, sociale hygiëne en professioneel leidinggeven.

Na mijn stage op de Horeca Academie moest ik nog een half jaar terug de schoolbanken in om mijn opleiding af te ronden. In deze periode bleef de Horeca Academie me op de voet volgen, en na het behalen van mijn diploma heeft de Horeca Academie de functie Floor manager gecreëerd voor mij. Ik ben met deze functie verantwoordelijk voor alle partijen, conferenties, borrels en andere events op de vloer. Samen met een klein en hecht team zorgen wij er telkens weer voor dat jouw bijeenkomst totaal aan jouw verwachtingen voldoet.

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten