De Horeca Academie verzorgt graag jouw evenement.

Op zoek naar een locatie voor een vergadering, borrel, presentatie, diner of kookworkshop? De Horeca Academie Events verzorgt met veelal oud-leerlingen de evenementen.

Horeca Academie in het oude Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Tot juli 2015 was in het markante gebouw aan de Anna van Hannoverstraat 4,  het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gevestigd.
Het is ontworpen als het laatste gebouw uit de pure “structuralistische periode” van architect Herman Hertzberger. De Rijksoverheid heeft het pand afgestoten en vanaf augustus 2015 biedt het aan verschillende bedrijven ruimte en is het de thuishaven van de Horeca Academie. Daarnaast is de locatie uitermate geschikt voor evenementen en vergaderingen.

Op de begane grond is het restaurant gelegen met een volledig uitgeruste keuken en kooklab waar kooklessen en kookworkshops mogelijk zijn. Op maandag t/m donderdag kunt u vanaf half zes aanschuiven en genieten van een driegangendiner, klaargemaakt door de studenten van de Horeca Academie. Het restaurant en de overige begane grond is tevens geschikt voor borrels, informele vergaderingen, presentaties en feestavonden. We richten het voor uw evenement naar wens in.

Op de 1e etage is het vergadercentrum gelegen met veel verschillende vergaderruimten die ingezet kunnen worden voor bijeenkomsten tot circa 200 personen.

Voor meer informatie en/of boekingen, kunt u bellen/mailen met Petra van der Ende petra@horecaacademie.nl of via 070 302 99 56. Zij maakt graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Je kan hiervoor ook onderstaand formulier voor invullen.

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten

De Horeca Academie op Facebook

Volg Horeca Academie op Facebook